Útočník Atlétika Madrid, jenž na šampionátu obvykle střídal, má problémy se zády, kvůli kterým vynechal závěrečný trénink vynechal.
DALŠÍ KRÁTKÁ ZPRÁVA:
V soluňské restauraci se podávají "pečení Češi"
Fotbalovému šílenství po postupu Řecka do finále mistrovství Evropy podlehla celá země. Majitel soluňské restaurace Dimitris Ikosidios do jídelníčku zařadil opečené brambory pod názvem "opékaní Češi" nebo tradiční řecké suvlaki pojmenované po francouzských fotbalistech, které Řekové vyřadili ve čtvrtfinále.
"Podáváme 'Zidanovo suvlaki s Trezeguetovou omáčkou' a je to absolutní hit," pochvaloval si Ikosidios. Ten po dnešním finále evropského šampionátu proti domácímu Portugalsku chystá na příští týden nové jídlo. "Od pondělka budeme podávat jedenáct kousků vepřového s názvem 'Malí Portugalci na grilu'," těší se
optimisticky naladěný majitel.
Ten svou restauraci řídí v černém úboru, v němž se na fotbalovém trávníku pohybují rozhodčí. Jeho personál je oblečen do modrobílých dresů řecké fotbalové reprezentace. Fotbalová mánie ovládla i řecké restaurace a bary v Německu. Na počest kouče Otta Rehhagela se zde podávají "Ottovy speciality" a "Ottovy koktejly".