Čech, Ujfaluši a spol. se do dějiště utkání přesunuli v pátek v poledne. Od šestnácti hodin si zatrénovali v St. Jakob Parku a poté zamířili zpátky do hotelu Ramada. V půl osmé, kdy končil trénink jejich soupeřů ze Švýcarska, večeřeli tradičního lososa.
V sobotu po snídani se proběhli po hřišti, které je v sousedství hotelu. V půl jedné už zase seděli v jídelně a obědvali.
"V den zápasu už je to dieta, pro ostatní smrtelníky strašidelná," směje se lékař Petr Krejčí, který se o reprezentanty stará. Krůtí maso, kuřecí soté, těstoviny. "Ale zase jsou na to zvyklí, takže žádný problém."
Po obědě kolem druhé hodiny je dobrovolná svačina. "Poslední jídlo máme čtyři hodiny před zápasem," poznamenává Krejčí.
Následuje taktická příprava, na níž se fotbalisté dozvědí i sestavu. A v 16.15, tedy hodinu a tři čtvrtě před výkopem, vyrazí na stadion.